Hands on Trauma kurs i Biodynamisk kraniosakral terapi

Hands on Trauma kurs i Biodynamisk kraniosakral terapi med Katherine Ukleja

 

 

 


Katherine Ukleja.jpg
Katherine Ukleja DO RCST


Katherine Ukleja erbjuder seminariet Hands on Trauma, en kurs i att palpera de fysiska meddelande från en kropp som utsatts för någon form av trauma. Genom träning och vägledning kan vi, kraniosakral terapeuter, arbeta med kroppens minnen av överväldigande erfarenheter som ofta är orsaken till såväl ångest som kronisk utmattning eller depression.


Under kursen kommer vi att bekanta oss med symtom av trauma – ångest, panikattacker, sömnsvårigheter, irritation – som alla kan indikera någon form av aktivering av Autonoma Nervsystemet. Vi kommer att få kunskaper om att kliniskt behandla aktivitet i sympatiska nervsystemet – de sympatiska ganglierna i solar plexus, binjurarna och den sympatiska gränssträngen.


Katherine kommer också att guida oss i att återställa potency i Primary respiration hos klienter med en fragmenterad upplevelse av eller med gömda delar av sin kropp, som ett resultat av livshotande eller överväldigande händelser. Vi kommer att lära oss att guida klienterna tillbaka till en medvetenhet om sin kropp och hjälpa dem att mobilisera sina krafter.


Katherine Ukleja har gett denna kurs vid ett flertal tillfällen i London, runt om i Europa samt New York. Vid samtliga tillfällen har kursen haft en lång reservlista. I Stockholm är antalet platser mycket begränsat, för att säkerställa dig om en plats bör du anmäla dig och betala anmälningsavgift snarast.


Kursen kommer att tolkas till svenska av Åsa Brodd.
NÄR: 5-7/6 2015
VAR: Spånga Friskvård Hälsocenter, Stormbyvägen 6, Spånga


ANMÄLAN: till asa.brodd@orehus.se
uppge namn, adress, emailadress, telenr. När du anmält dig kommer du att få en faktura på anmälningsavgiften 995 kr.
KURSAVGIFT: 4.895 kr inkl anmälningsavgift.
Kursavgiften kommer att faktureras.


BETALNINGSVILLKOR: Vid avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften. Vid avbokning inom 30 dagar innan kursstart återbetalas kursavgiften, exkl anmälningsavgift, endast om läkarintyg för sjukdom hos kursdeltagare skickas in innan kursstart.